FOSS Supply Chain
Tekniker med flair for problemløsning indenfor mekanik, optik og elektroniske flow-systemer


Er du en erfaren tekniker med flair for problemløsning på et systematisk plan, og har du erfaring indenfor mekanik, elektroniske flow-systemer og optik? Motiveres du af at løse problemer og sikre fremdrift? – så er det dig, vi søger hos Foss produktionen!

Jobbet 
Vi søger flere teknikere med kendskab og/eller erfaring med elektronik- og montage-produktion og har lyst til at arbejde med systematisk problemløsning, løbende forbedringer og implementere nye instrumenter i produktionen.
Vores instrumenter består typisk af moduler (fx interferrometere/ flowcytometere, pumper og manifold) der efter montage skal testes, og monteres i et instrument.

Inden vi sender instrumentet ud, skal samtlige instrumenter igennem en meget krævende og kvalitetsbevidst QC-test som garanterer at kunden kun får et instrument der er godkendt med den sædvanlige høje Foss standard.
Som tekniker, vil du i høj grad få en betydningsfuld rolle og være ansvarlig for problemløse på fejlende moduler og instrumenter, hvor du vil kunne udmærke dig ved, at sikre fremdrift på opgaver, arbejde med løbende forbedringer og gøre produktionen mere drift-optimeret og kvalitetsbevidst.

Afvigelser kan bestå af fejlende moduler/instrumenter, QC-test software der skal fejlmeldes eller processer der skal forbedres/optimeres. Din evne til at prioritere og begå dig iblandt kollegaer vil klart give dig en fordel, og dine tekniske kompetencer og indsigt vil være dit ansvarsområde at give input til teamkoordinatorer såvel som ledere.

Produktionen i Hillerød har ca. 100 medarbejdere i alt, fordelt på 3 produktionslinjer og en lagerfunktion. Herunder er der cirka 25 teknikere i huset.
På fabrikken arbejder vi aktuelt med at implementere FossFlow (LEAN-kukltur) i forskellige perspektiver, hvor man kan forvente også at blive involveret og bidrage til at arbejde med løbende forbedringer.

Primære opgaver
Som tekniker vil dine primære opgaver være:

  • Funktionstest af moduler, instrumenter og processer der ikke fungerer optimalt
  • Fejlsøgning og problemløsning i samarbejde med vores produktionssupport og kvalitetsafdelinger
  • Udfærdigelse af vejledninger (SOP) og vedligeholdelse af bestående dokumenter
  • Koordinering af opgaver i samarbejde med teamkoordinator og linjeleder
  • Kontrol og vedligehold af testudstyr
  • Arbejde med løbende forbedringer
  • Ansvarlig for behandling af retur sager
  • Implementere ny instrumenter (sammen med NPI) og andet udstyr i produktionen

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være teknisk rettet såsom elektronikfagtekniker, automatiktekniker, elektriker eller ingeniør. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde systematisk problemløsning indenfor felterne mekanik, optik og flow-systemer.

Erfaring og lyst til at arbejde systematisk problemløsning ved hjælp af data vil være en klar fordel. Vi forventer desuden, at du har et godt kendskab til Office-pakken og er PC-vant.

Personlige egenskaber
Du trives med at tage ansvar for opgaverne og være opsøgende ift. At sikre fremdrift og en mere kvalitetsbevidst og effektiv produktion.
Du er nysgerrig og interesserer dig for at løse problemer og sikrer, at de ikke genopstår. Din problemløsning er baseret på data og samarbejde med kolleger i og uden for afdelingen.
Du er omstillingsparat og hjælper til hvor der er behov, og forstår vigtigheden i at samarbejde er nøglen til succes i jobbet, og du deltager aktivt i videndelingen i gruppen - både som formidler og modtager.

FOSS har en stærk virksomhedskultur og vi forventer, at du formår at være kulturbærer og arbejde efter vores tre værdier: First, Customer og People and Knowledge.

Vi tilbyder
Et spændende job, hvor man kan arbejde med såvel teknik, test og problemløsning. Du vil opleve, at der løbende bliver indført nye produkter i produktionen og der er derfor altid nyt at lære. Der er flextidsordning, og du har indflydelse på at tilrettelægge din arbejdsdag og arbejdsopgaver indenfor produktionens rammer.

Vi har på fabrikken månedlige tekniker-ERFA møder og arbejde løbende med at sikre sammenhold af tekniker-gruppen og vidensdeler på tværs og afholder kurser og andet relevant indhold for at højne kvaliteten af vores teknikerpersonale.

Da vi er en stor koncern med mange instrumenter og afdelinger, er der med tiden, gode muligheder for udvikling ved at afprøve forskellige områder og andre udfordringer i produktionen og evt. i andre afdelinger med andre opgaver.
Hos FOSS sætter vi medarbejderne og kvalitet i samarbejdet højt. Vi tror på, at et samarbejde der er baseret på tillid, åben dialog og klare målsætninger giver arbejdsglæde og gode kolleger, der hjælper hinanden.

Ansøgning
Har jobbet vakt din interesse, så send venligst en ansøgning via linket nederst i opslaget.
Passer jobbet til dine kvalifikationer, så skynd dig at søge jobbet allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

FOSS
Today, more than 8 billion people around the world are dependent on nutritional food. Tons of food being produced in a million different ways and under varying conditions, creating challenges all the way from field to fork. One of them, obviously, being the effects it has on climate change. 

FOSS helps the world’s 100 biggest food companies and more than 40,000 others around the world navigate exactly that with intelligent, data-driven and innovative analytical solutions. We are making sustainability a better business and we’re doing so as global market leader in our field – improving food quality, minimizing food waste, ensuring food safety, and securing fair payment.

Join a pioneering and innovative company in the food and agriculture industry. A company on a mission, with offices all around the world and 1,700 talented colleagues from more than 32 different countries.

 
 

Send application ]   [ Print ]   [ Send to a friend ]
Region:
Region Hovedstaden

Job type:
Permanent

Working hours:
Full-time

Working days:
Day

Location:
3400, HillerødContacts:
Mehmet Gökmen

Company homepage:
http://www.foss.dk